Obaveštenje za sve plivače PK „Barakuda“

apr 3, 2020

APELUJEMO NA SVE PLIVAČE I NJIHOVE RODITELJE DA STUPE U KONTAKT SA TRENERIMA.
Kontakte imate u sekciji KONTAKTI.
Što se treninga tiče, prošlo je već 15 dana od poslednjeg treninga… ili više, nije ni bitno. Kruna polusezone je bio naš miting Ante Lambaša, što i jeste i nije loše, zavisi kako se analizira. Uglavnom, kada budemo krenuli sa treninzima, a mi u klubu verujemo da će to biti posle 1.maja, krećemo kao da je početak sezone. Očekujemo da će prvenstva SRB biti krajem avgusta ili u septembru, znači da, ako bude tako bilo, imamo više nego dovoljno vremena za pripremu, Sledi Liga u oktobru i dalje po rasporedu…ako sve bude u redu! Sa svim navedenim u vezi, organizovaćemo pripreme, krajem jula ili početkom avgusta, odnosno, mesec dana do 3 nedelje pre prvenstva SRB! Organizovaćemo ih u Srbiji, možda na Košutnjaku, uglavnom, teško da ćemo ići u inostranstvo. Detalje ćete znati kada budemo krenuli sa treninzima. Do tada, od vas se očekuje da održavate nivo opšte pripreme na suvom, radite vežbe gipkosti i istezanja. Da budemo jasni, plivanje ne možete kompenzovati radom na suvom, ali možete održavati opštu formu, regulisati težinu, podići fizički tonus mišića… Sada je najvažnije da ostanete zdravi i normalni, da završite školu na najbolji mogući način, jer je velika verovatnoća da ćete se vratiti u školu u ovoj školskoj godini na kratko. Ako ništa drugo, shvatili smo da možemo i bez društvenih mreža većinu dana!
Imajući u vidu situaciju nastalu proglašenjem pandemije virusa COVID-19 od strane Svetske Zdravstvene organizacije i institucija Republike Srbije, želimo pre svega da vam kažemo da smo svi u klubu svesni svih problema i teškoća sa kojima se svakodnevno suočavaju naši članovi.

Želimo da znate da smo u ovom teškom periodu svi partneri i da nam je zajednički interes da ovaj naš klub preživi, te vas molimo da u najvećoj mogućoj meri ispunjavate svoje obaveze prema klubu redovnim plaćanjem članarine, u onoj meri kojoj vaš kućni budžet to dozvoljava. Molimo Vas za strpljenje i razumevanje dok traje pandemija i vanredno stanje. Kada budemo imali više informacija o trajanju i efektima aktuelnih dešavanja, zajedno ćemo proceniti situaciju, videti šta možemo uraditi za novac koji je uplaćen za vreme kada se nije plivalo i naći način kako da nastavimo uspešnu saradnju. Do tada vas molimo da u najvećoj mogućoj meri ispunjavate svoje obaveze.

Na kraju, želimo dobro zdravlje Vama i vašim porodicama!
Vaš klub