REKAPITULACIJA SA RODITELJSKOG SASTANKA 08.10.2019.

okt 5, 2019

Na roditeljskom sastanku održanom 08. oktobra 2019., konstatovali smo sledeće:

1. Mole se svi roditelji da daju ažurirane podatke. I dalje ima nesporazuma u komunikaciji, jer sve što je važno, a tiče se rada Kluba, nalazi se na sajtu. Ukoliko imate nedoumicu, pogledajte ono što vas zanima na sajtu, a ako niste našli odgovor na klupskom sajtu, slobodno kontaktirajte trenere vaše dece. Sve što treba da uradite je da postupite po uputstvu u obaveštenju na sajtu i popunite upitnik koji je u pozivu za roditeljski sastanak. Preuzmite dokument i vratite nam ga mejlom ili ga lično donesite Dušici.

2. Svi termini treninga su na sajtu. Kad se bude počelo sa treninzima na balonu doći će do promena i o tome ćete biti obavešteni putem SMS poruke. Zato postupite po uputstvu u prethodnoj tački i ažurirajte podatke. Pogledajte i upoznajte se sa Pravilnikom o članarinama. Nemamo više mogućnosti da tolerišemo neredovno plaćanje. Molimo sve članove da redovno izmiruju svoje članarine, uplatom na račun ili u gotovini..kao vam drago.

3. Lekarski pregled da se uradi u toku oktobra. Pregled za decu je besplatan u Zavodu pod određenim uslovima (detaljno imate na sajtu). Za besplatni pregled u Zavodu je potrebno da imate: 1) ČLANSKU KARTU KLUBA (sivu), 2) TAKMIČARSKU LEGITIMACIJU (kopiju), 3) UPUT iz Doma zdravlja, 4) OVERENU zdravstvenu knjižicu. PRVA STVAR koju treba da uradite je da od Kluba zatražite člansku kartu u kojoj je zalepljena kopija takmičarske legitimacije. Kada dobijete člansku kartu, onda zakažite pregled…NIKAKO PRE! Pregled je obavezan za sve, shodno Zakonu o sportu! Pregled možete obaviti u bilo kojoj ustanovi sportske medicine. Cene variraju…tek da znate!

4. Sva takmičenja, pripreme i kampovi, uslovi, način plaćanja i ostalo vezano za putovanja imate u kalendaru takmičenja na našem sajtu, kao i u sekciji “PRIPREME I KAMPOVI”…na našem sajtu! Najnovije ponude za zimske pripreme u Sloveniji i zimovanje na Kopaoniku su već on-line!

5. Ukoliko imate bilo kakvu sugestiju ili primedbu, slobodno nam pišite ili se obratite trenerima. Ukoliko imate bilo šta da pitate, a vezano za rad Kluba, PRVO POGLEDAJTE SAJT!

Iskreno se nadamo da ćemo svi zajedno doprineti da nam Klub bude još bolji i uspešniji. U to ime, ŽIVELI!

 
PK „BARAKUDA“ !