O Nama

 

Pripreme i Kampovi: Obaveštavamo sve članove kluba da su počele prijave za pripreme i kampove!

Plivački klub Barakuda

Klub nastoji da iz svakog plivača izvuče maksimum sportskih i životnih rezultata i najbolje je mesto za obuku plivanja, rekreaciju i aktivno provođenje slobodnog vremena. Naš tim stručnih trenera koji su obučeni za rad sa decom pružaju svakom članu profesionalnu obuku, trening bez tenzije, drugarsku atmosferu.

Plivački klub Barakuda je osnovan 2003. godine od strane entuzijasta i profesionalnih plivača. Počeli smo sa školom plivanja u OŠ Filip Kljajić Fića sa malim grupicama, a sad nas je preko 100! Pored programa za decu, kreirali smo i program za masters plivače. Plivamo na bazenima Zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku.

Zašto plivanje?

Plivanje je jedno od najboljih načina vežbanja jer angažuje nekoliko delova tela u okruženju koje nije stresno za zglobove. Za decu, plivanje je zabavna sportska aktivnost koja treba da se uvede još u ranom uzrastu. Najveći broj dece voli vodu pa tako veoma lako zavoli i plivanje kao vid vežbanja.

RUKOVODSTVO & TRENERI KLUBA 

Dejan Ilić

Dejan Ilić

Sportski direktor kluba i šef stručnog štaba

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Dejan Budimir

Dejan Budimir

Trener pionirskih sekcija

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Vladan Isaković

Vladan Isaković

Trener škole plivanja i master sekcije

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Sara Pavlović

Sara Pavlović

Trener

Dušica Nikolić

Dušica Nikolić

Tehnički sekretar kluba

Miodrag Ilić

Miodrag Ilić

Predsednik kluba

Prijatelji Kluba

  • Misija Kluba je da doprinosi razvoju plivačkog sporta u Beogradu i Republici Srbiji, kroz stalno praćenje i usavršavanje tehnologije stručnog rada i transfer najnovijih saznanja iz oblasti trenažne tehnologije u neposredni trenažni proces, kroz kontrolu pripremljenosti sportista, savetodavnu pomoć, kao i permanentno stručno usavršavanje svojih trenera.
  • Primenom naučnog pristupa usavršavanju sportskih rezultata i stavljanjem u funkciju svih raspoloživih stručnih i materijalnih potencijala, Klub nastoji da iz svakog plivača izvuče maksimum sportskih i životnih rezultata i najbolje je mesto za obuku plivanja,rekreaciju i aktivno provođenje slobodnog vremena.
  • Barakuda tim čine stručnjaci, bivši i sadašnji profesionalni plivači, sertifikovani za rad sa decom. Naši treneri, rukovodioci programa su završili DIF, ali pored formalnog obrazovanja usavršavali su se na stručnim seminarima u cilju obnavljanja i produžavanja dozvoli za rad.