Obaveštenje

okt 13, 2021

Obaveštavamo Vas da zatvoreni bazen u Domu sportova neće biti u funkciji do ponedeljka 18.10.21. zbog poslova na tehničkom održavanju vezano za priključivanje novog sistema na podstanicu, zbog čega neće biti potrebnih uslova za rad bazena.
 
Što se tiče otvorenog bazena – BALONA trebao bi da krene sa radom 25.10.21.
Ukoliko bude bilo nekih izmena, obavestićemo vas. Do tada, plivamo na Banjici svaki dan osim vikenda od 15-16.30h., a jutarnji su od 8.30h. u dogovoru sa trenerom.
Kako na novonastalu situaciju oko bazena klub nije mogao da utiče, treninzi su organizovani na jedinom mestu koje nudi uslove za plivački trening i kao takvo je najbolje rešenje u ovom trenutku. I u takvim uslovima, klub mora da funkcioniše. Shodno roditeljskom sastanku koji smo održali (rekapitulacija ponovo u nastavku teksta) i zaključku navedenom pod tačkom 3., predlažem sledeće uslove oko plaćanja članarine:
1. Ukoliko se plati pun iznos članarine po Pravilniku od 01.10., klub će od dela tog novca nabaviti opremu za takmičenja ( klupsku majicu, peškir, šorc,eventualno i trenerka),
2. Ukoliko se krene sa plivanjem na Zavodu u ponedeljak, da se plati „pola meseca“ po istom pravilniku, klub će nabaviti jednu klupsku majicu.
3. Kome sve ovo ne odgovara, platiće ono što je koristio od treninga,po treningu, pri čemu jedan trening vredi 800 din ili ono što je povoljnije po njega, shodno Pravilniku od 01.10.
PK „BARAKUDA“